Go to Top

Tech4Dogs-verkostoitumistapahtuma täyteen varattu!

Yli 100 koirateknologia-alan toimijaa yli 70 organisaatiosta tapaa toisensa Suomen ensimmäisessä alan yrityksille suunnatussa verkostoitumistapahtumassa Helsingissä 30.5.2018. Luvassa on lukuisia bisneskontakteja, uusimpia tutkimustuloksia ja kiehtovia teknologiademoja.

Tech4Dogs-tapahtuman esiintyjäkaartiin kuuluvat mm. biohakkeri Teemu Arina, futuristi Elina Hiltunen, Anaxeos-älymittarin kehittäjä Toni Koutu, etäeläinlääkäripalvelun lanseeraaja Heidi Elomaa ja somejulkkis Seppo-koiran isäntä Petteri Poukka. Todellista koiranäkökulmaa tapahtumaan tuo demokoira Leija, joka esittelee aktiivisuusmittareita ja pelaa koirien älypeliä. Lue lisää täältä!

Tunnelmia Tech4Dogsista luvassa Facebookissa ja Twitterissä hashtagilla #tech4dogs. Stay tuned!