Go to Top

Kurkistus workshopiimme ACI2017-konferenssissa

Marraskuun lopulla noin 20 hengen monitieteinen porukka kokoontui workshopiimme ”Technology for Bonding in Human-Animal Interaction” ACI2017-konferenssissa. Tavoitteena oli pohtia ihmisen ja eläimen välisen vuorovaikutuksen ja suhteen olemusta ja miettiä, miten teknologialla voidaan tukea niitä.

Vieraileva puhujamme Katriina Tiira smartDOGista kertoi testeihin perustuvia havaintojaan koirien käyttäytymisestä ja persoonallisuudesta ja siitä, miten ne vaikuttavat koiran ja ihmisen väliseen suhteeseen. Puheenvuoron innoittamina käärimme hihat ja siirryimme suunnittelemaan teknologisia ratkaisuja ihmisen ja eläimen välisen suhteen syventämiseen perustuen design-ajatteluun.

Työpajan tuotokset kootaan nettisivuillemme ja tarkoituksena on myös julkaista niistä tieteellinen artikkeli. Lisätietoa seuraa workshopin nettisivuilla.

Team Turre kiittää kaikkia workshopiin osallistuneita ahkerasta työskentelystä, Katriina Tiiraa innostavasta puheenvuorosta ja Oskar Juhlinia ja Clara Mancinia arvokkaasta tuesta!