Go to Top

Kiitos kyselyyn vastanneille koiraperheille ja onnea arvontavoittajille!

Suomalaisille koiraperheille suunnatun kyselymme vastausaika on nyt päättynyt. Saimme huikeat 820 vastausta, joista saamme paljon tietoa teknologia- ja digipalvelutarpeista koira-arjessa sekä pääsemme kurkistamaan näkemyksiin niiden mahdollisista hyödyistä ja haitoista.

Kiitos kaikille vastaajille!

Arvoimme vastaajien kesken palkintoja, joiden voitto osui seuraaville koiraihmisille:

  • smartDOG Seropi koiran luonnearvio, arvo 80 euroa: Satu Havukainen
  • koiran Kaunila-aktiivisuusmittari, arvo 99 euroa: Mariza Laakko ja Pirjo Yli-Juuti
  • Hurtta-talutin, arvo 20 euroa: Anu Tolvanen, Niina Nenonen, Sara Vuori, Maisa Autio, Hanna Laurell, Tetta Jylhä, Maria Savonen, Soile Eloranta, Johanna Honka, Ninni Savelius, Ilona Pitkänen, Emine Ehrström, Emma Lahtinen, Maija-Liisa Ström ja Tea Seppälä

Onnea voittajille!