Go to Top

Järjestämme workshopin ACI2017-konferenssissa

Turre on vahvasti mukana ACI 2017-konferenssissa (International conference on Animal-Computer Interaction)! Järjestämme siellä 21.11.2017 kansainvälisten yhteistyökumppaneiden kanssa workshopin teemalla ”Technology for Bonding in Human-Animal Interaction”.

Teknologia tarjoaa uusia mahdollisuuksia tukea ja monipuolistaa ihmisten ja eläinten välistä vuorovaikutusta. Mutta millaisia mahdollisuuksia teknologialla on tukea ihmisten ja eläinten suhdetta? Entä millainen palvelumuotoilu tukee sitä ja välttää mahdolliset sudenkuopat? Tällaisiin kysymyksiin työpajassa etsitään vastauksia monitieteisen porukan kanssa. Olemme erityisen kiinnostuneita koirien kokemuksista, tunteista ja hyvinvoinnista teknologiaan liittyen, mutta tavoittelemme tuloksia, joita myöhemmin voidaan soveltaa myös muiden kotieläinten kanssa.

Jos olet tutkija tai käytännön tekijä, jonka osaaminen liittyy esim. eläinten käyttäytymiseen, psykologiaan ja tunteisiin, ihmisten ja eläinten vuorovaikutukseen tai teknologian kehittämiseen, olet tervetullut hakemaan mukaan. Tutustu osallistumiseen lukemalla Call for Participation ja kerro osaamisestasi täyttämällä nettihakemus.

Lisätietoa workshopista

Lisätietoa konferenssista